Ce reprezinta Zilele ClubFord 2010?
Intalnirea nationala a posesorilor de Ford din Romania, membri ai comunitatii on-line www.clubford.ro. Comunitatea ClubFord este un fan-club independent de Ford Motor Company si/sau reprezentantele acesteia.

Cine poate participa?
Oricine, cu rugamintea de a se inregistra ?i autentifica in prealabil pe forumul ClubFord si de a-ti anunta participarea prin formularul de inscriere. La coloana ClubFord pot participa doar automobile marca Ford, la celelalte activitati nu exista aceasta conditie.

De ce trebuie sa ma inscriu?
Te rugam sa te inscrii, indiferent daca doresti sau nu sa te cazezi sau sa participi la petrecere, folosind formularul de inscriere deoarece in acest fel putem afla un numar mai exact al materialelor promotionale care trebuie produse pentru coloana si show. Celor care se inscriu le garantam materiale promotionale, ceilalti vor beneficia de acestea in limita stocului disponibil, cu toate ca noi am dori ca toti participantii la coloana sa le aibe. De asemenea, ne este mai usor sa iti trimitem actualizari si informatii importante legate de eveniment.

Cine este organizatorul?
Evenimentul este organizat in regim de voluntariat de catre membrii brasoveni ai comunitatii ClubFord impreuna cu Asociatia ClubFord Romania.

Cum pot contacta organizatorul?
Poti sa iei legatura cu noi trimitand un email pe adresa zilele@clubford.ro sau contactand Asociatia ClubFord Romania.

One Response so far.

  1. Autorita says:

    lol =)) asta da treaba…

Leave a Reply